Even Voorstellen

Alfred HesselsSinds 1995 ben ik zelfstandig geworden en thuis gaan werken. Na de geboorte van onze 2e dochter ben ik gaan zoeken naar een kantoorruimte in Rijsbergen. Ik kreeg toen een leegstaande kantoorruimte aangeboden in het voormalige gemeentehuis van Rijsbergen. Dit was meteen goed voor mij. Ik heb hier voldoende plaats voor mijn administratiekantoor.

Voorheen deed ik de boekhouding van een groothandel en in de avonduren ben ik begonnen met het verrichten van administratieve werkzaamheden voor kleinere klanten. Dit beviel uitstekend en nadat ik een cursus fiscaal adviseur gevolgd en gehaald had ben ik verder gegaan.
Door deze combinatie in administratieve dienstverlening en fiscale kennis kan ik klanten optimaal adviseren.

“Mijn deur staat altijd open, voor zowel kleine als grote vragen. Klanten kunnen bij mij altijd terecht voor advies. Er is geen meter die meteen gaat lopen. Het persoonlijke contact staat voor mij hoog in het vaandel. Juist dat praatje en kopje koffie zorgen ervoor dat ik mijn klanten beter leer kennen en me goed kan inleven in hun situatie. Veel mensen zien als een berg tegen hun administratie op. Ik help ze om beter inzicht te krijgen. Samen zoeken we naar de beste oplossingen. Dat is de kracht van een klein kantoor.”

Administratiekantoor Hessels bestaat sinds 1995 en heeft zich gespecialiseerd in administratieve dienstverlening en fiscale kennis.

Alfred Hessels (1960) is getrouwd met Helma en heeft twee dochters.